Тіна Кароль кардинально змінила зачіску: коротка стрижка, чорний колір. Як оцінили фанати новий образ?

Тіна Кароль - відома українська білявка, яка кардинально змінила стиль. Подивіться, як пасує артистці чорнявий колір волосся.

Тіна Кароль завжди підкреслює свою природну вроду: вона з дитинства має золотистий колір волосся, пухлі губи та витончені риси обличчя. Зірка ніколи не заводила розмов про пластичну хірургію чи ін’єкційні зміни зовнішності.

Та на сторінці поп-діви з’явилися світлини з новим образом співачки. Тіна зробила коротку зачіску та змінила свій натуральний блонд та чорнявий колір.

Дуже пасує зірці стрижка “під хлопчика”. Такий образ створила артистка для участі у короткометражному фільмі “Колишні” 2019 року. За роль у стрічці Кароль перемогла у номінації “Краща жіноча роль” на фестивалі SFAAF. У коментарях зірка отримала багато компліментів за зміну зовнішності. Фанати написали:

  • Тіна, Ви неперевершена актриса
  • Цікавий образ
  • Вам пасує!
  • Яка ж вона гарна. Таня, ти втілила в собі найгарніші риси всіх українок

Звісно, заради кіно Кароль не обрізала своєї розкішної коси. Вже через деякий час співачка знову з’явилася на екрані зі звичною укладкою.

До речі, був у життя поп-діви період, коли вона дійсно носила коротку зачіску. Такий стиль вподобала зірка ще за життя свого чоловіка. Тоді їй дуже пасував образ сильної та сміливої жінки.

Євген Огір і Тіна Кароль
Євген Огір і Тіна Кароль

Навіть творчість відповідала зовнішньому вигляду співачки: пісні були танцювальні, запальні, наче створені для свят та дискотек.

Та, коли Євгена не стало, Тіна повернулася до надзвичайно жіночного стилю та відпустила розкішне волосся. Багато що змінилося після кончини коханого для зірки. Як стала жити співачка, коли лишилася самотньою – дивіться у відео:

Схожі статті