Справжні імена і прізвища Тіни Кароль, Насті Каменських, Джамали та інших зірок: Камалію ніхто не переплюне

Артисти часто починають творчу кар'єру під псевдонімами, в тому числі зірки українського шоу-бізнесу. Як же насправді звуть Кароль, Каменських та інших?

Деякі героїні нашої сьогоднішньої добірки швидше взяли прізвище матері, а інші змінили ім’я в паспорті для більшої благозвучності. Хто є хто насправді – читайте нижче.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

На самому старті співочої кар’єри перед участю в конкурсі “Нова хвиля” ціла команда креативників придумала Тані Ліберман звучний псевдонім Тіна Кароль. Пізніше виконавиця вписала його в паспорт, назавжди закріпивши за собою свій власний бренд.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Екс-солістка дуету “Потап і Настя” могла б гордо носити ім’я Анастасія Жмур, але заради сцени вона відмовилася від прізвища батька і взяла дівоче матері.

Джамала

Джамала
Джамала

Творчий псевдонім Джамали складається з початкових складів прізвища виконавиці. Звуть же її Сусана Джамаладінова.

Ані Лорак

Ані Лорак
Ані Лорак

Перестати бути Кароліною Куєк артистці довелося перед участю в конкурсі московської телевізійної програми “Ранкова зірка 95”. Серед виконавців вже була заявлена ​​учасниця під ім’ям Кароліна, тому Куєк оригінально вийшла з положення, просто прочитавши своє ім’я навпаки.

Камалія

Камалія
Камалія

Мало хто знає, що нині найбагатшу співачку України звуть зовсім не Камалія. Вона звичайнісінька Наташа на прізвище Шмаренкова, хоча останні пару десятків років вже Захур (у заміжжі). Настільки пафосний, але звучний псевдонім виконавиці вигадала її мама Інна Петрівна.

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Скандально відома ревізорка стала Фреймут з ​​початком роботи на телебаченні. Молодій і амбітній журналістці здалося, що її прізвище дуже просте і не запам’ятовується, тому вона, як і Каменських, взяла на озброєння дівоче прізвище матері з німецьким корінням. Втім, після таємного весілля з Володимиром Локотко Ольга таки поміняла паспорт.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.