Зірки, які хочуть здаватися Попелюшками, а у самих ноги-лижі: Світлана Лобода, Настя Каменських та інші

Маленька витончена ніжка завжди вважалася ідеалом досконалості, але і великий розмір ноги не перекреслює шанси на щасливе життя поруч зі справжнім принцем.

Всі знають казку про Попелюшку, в якій кришталева туфелька принесла головній героїні корону. Зірки з нашої сьогоднішньої добірки довели, що зовсім необов’язково мати крихітну ніжку, щоб завоювати любов публіки.

Настя Каменських

Співачка дуже любить радувати шанувальників новими фото, проте не завжди вони збирають захоплені коментарі. Іноді прискіпливі користувачі мережі видивляються недоліки Насті. Одного разу Каменських постала перед об’єктивом камери з несподіваного ракурсу, на якому особливої уваги заслужили її стопи. Їх коментатори назвали ластами 45 розміру.

Настя Каменських
Настя Каменських

Леся Нікітюк

Улюблениця публіки Леся Нікітюк отримує в свою сторону стільки ж приємних слів, скільки і критики. Колись шанувальники запримітили “недолік” у телеведучої – довгі стопи. Проте, сама вона ніколи не вважала свій 41-й проблемою.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Світлана Лобода

З огляду на кількість фотографій в Інстаграмі Світлани Лободи, її сміливо можна назвати блогером. На одному зі знімків артистка в ночі сидить на кам’яному паркані ц світлій блискучій сукні з довгими рукавами і елегантних відкритих босоніжках на тонких підборах. Під цією публікацією підписники почали соромити Світлану за ноги-лижі, що вона вміло проігнорувала.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Віра Брежнєва

Користувачі мережі знайшли в одній з найкрасивіших жінок вітчизняної естради теж вельми спірну ваду – занадто великий розмір ноги. Втім, для зросту в 170 см 40 розмір якщо і завеликий, то зовсім трошки.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Схожі статті