Як виглядають дружини Євгена Кошового, Степана Казаніна, Валерія Жидкова та інших акторів “Кварталу” (ФОТО)

Актори студії "Квартал 95" вкрай рідко діляться з публікою подробицями особистого життя, але раз на рік і палиця стріляє.

На сцені герої нашої сьогоднішньої добірки перевтілюються в абсолютно різноманітних персонажів, зате в житті вони стабільно люблячі та віддані чоловіки. Як же виглядають їхні дружини?

Євген Кошовий

На своїй першій і єдиній дружині Євген Кошовий одружився в 2007 році. Звуть її Ксенія, вона займається дизайном одягу і створює сценічні образи для “Жіночого Кварталу”. Разом пара виховує двох дочок – Варвару і Серафіму.

Родина Євгена Кошового
Родина Євгена Кошового

Степан Казанін

Вже майже 30 років гуморист одружений на дизайнерці Наталії. За цей час подружжя народило, виростило і виховало синів Степана і Петра. Незважаючи на те, що сім’я Казаніна живе непублічним життям, в соцмережах вони часто публікують спільні фото.

Степан Казанін з дружиною
Степан Казанін з дружиною

Валерій Жидков

Тамбовський вовк Валерій Жидков ще в університеті познайомився з коханням всього свого життя на ім’я Марія.

Після навчання вона відвідувала гурток народних танців, а гумористи займали актовий зал після танцюристів і часто проводили час разом з ними. Так між Валерієм та Марією зав’язалися відносини, які переросли у міцний союз. У них дві дочки – Єлизавета і Соф’я.

Валерій Жидков з дружиною
Валерій Жидков з дружиною

Олександр Пікалов

До майбутньої дружини Олександра Ірини спочатку залицявся його приятель, але потім хлопець познайомився з іншою дівчиною і попросив Пікалова сходити на побачення з Ірою. Дуже скоро вони з’їхалися, а ще 9 років жили в цивільному шлюбі до офіційного одруження.

До речі, Ірина теж працює в “Кварталі” – вона виконавчий продюсер студії. У пари є син Михайло.

Олександр та Ірина Пікалови
Олександр та Ірина Пікалови

Міка Фаталов

Міка називає своїм головним успіхом двох дітей і прекрасну дружину Мілу. У жінки є дочка Єва від першого шлюбу, а їхня спільна дитина – син Ліонель.

Міка Фаталов з дружиною
Міка Фаталов з дружиною

Юрій Ткач

Комік не схильний ділитися романтичними одкровеннями в інтерв’ю, але він щасливий у шлюбі з коханою Вікторією, яка народила йому дочку Лізу. Обраниця Ткача є чемпіонкою Європи з бальних танців.

Юрій та Вікторія Ткач
Юрій та Вікторія Ткач

Юрій Крапов

“Крапік” теж одружений, його жінку звуть Людмила, а у їхній родині підростає син Костянтин.

Родина Юрій Крапова
Родина Юрій Крапова

Схожі статті