Соліст гурту “ТІК” Віктор Бронюк показав свою дружину: харизмою підкорив справжню модельну красуню (ФОТО)

Соліст гурту "ТІК" Віктор Бронюк своєю харизмою завоював не тільки величезну популярність, а й серце неймовірної красуні.

Віктор Бронюк за освітою вчитель історії, а ось за переконаннями він справжній рокер. Саме тому музикант кинув роботу держслужбовця і створив власну групу “ТІК”. Її назва розшифровується як тверезість і культура. Широке визнання колектив отримав після виходу спільної пісні з “Ляпісом Трубецьким”. “Олені” вмить заполонили українські радіостанції, а трохи пізніше Віктор навіть потрапив до сотні найкрасивіших чоловіків України за версією одного відомого глянцю.

Гурт ТІК
Гурт ТІК

Втім, на жаль фанаток, зі статусом холостяка Бронюк на той момент вже попрощався. Його кохану дружину звуть Тетяна. Жінка виглядає карколомно – як актриса чи навіть модель. Насправді ж вона не любить публічності і з задоволенням залишається в тіні знаменитого чоловіка.

Познайомилися майбутній чоловік і жінка на концерті, який організувала саме Тетяна:

“Це був службовий роман. В Івано-Франківську. Ми приїхали туди працювати як артисти, Таня була організатором, так врешті-решт вийшло”, – розповідав співак Каті Осадчій в програмі “Світське життя”.

Віктор Бронюк та його дружина Тетяна
Віктор Бронюк та його дружина Тетяна

Пара разом вже більше 10 років. Сам Віктор зізнавався – на Тетян йому в житті щастило завжди:

“Тані мене оточують: дружина, рідна сестра, двоюрідна, дружина мого двоюрідного брата – усі Тетяни”.

Віктор Бронюк з дружиною
Віктор Бронюк з дружиною
Тетяна і Віктор Бронюк
Тетяна і Віктор Бронюк

У закоханих двоє дітей – дочка Єва і син Данило. Їх вихованням в основному займається дружина, адже Бронюк більшу частину часу проводить на концертах. Що цікаво, сімейство живе у Вінниці і перебиратися до Києва не збирається:

“Ми свого часу не переїхали жити в мегаполіс, реалізуємося тут. Якщо у тебе є бажання щось зробити, необов’язково для цього жити в столиці”.

Родина Віктора Бронюка
Родина Віктора Бронюка

Схожі статті