Що насправді відбувається зі здоров’ям “важкохворого” Андрія Данилко: витрачає шалені гроші на лікування

Як почувається Андрій Данилко та що з пліток є правдою?

Не так давно у пресу потрапила інформація про те, що Андрій Данилко переживає не найкращі часи у своєму житті, і вимушений боротися за своє здоров’я. Юрій Нікітін у інтерв’ю журналістам телеканалу “Україна” проговорився про важкий стан артиста та дав початок пліткам стосовно його важкої хвороби.

Юрій Нікітін
Юрій Нікітін у гостях у Дмитра Гордона

Інформація швидко поширилася мережею та поставила на вуха фанатів зірки.

Що насправді відбувається з Андрієм Данилко

Хвиля підхопила і колишнього продюсера “Ласкавого Мая”, який вирішив доречним розповісти про тривалу депресію Андрія. Чоловік не скупився на деталі та зізнався, що усе почалося з Євробачення, яке принесло Данилко багато проблем з російською владою.

Мовляв, з тих пір він не може побороти цей стан і вимушений лікуватися. Варто відмітити, що чутки про депресію Андрія ходили на один рік до цього інциденту.

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Піар-менеджер Вірки Сердючки вирішила, що необхідно внести ясність та запевнила, що єдина проблема яку намагається вирішити Андрій Данилко — порушені циркадні ритми (пов’язано зі сном).

Юрій Нікітін же поспішив виправдатися. Продюсер розповів Дмитру Гордону, що у Андрія дійсно є проблеми зі здоров’ям, але не потрібно драматизувати. Згодом стало відомо, що Андрій Данилко — затятий любитель санаторіїв. Чоловік постійно навідується на лікувальні процедури і навіть закріпив за собою кімнату в одній з подібних оздоровчих комплексів. Звісно, таке задоволення потребує регулярних та немаленьких витрат.

На превеликий жаль, Андрій Данилко не вважає за потрібне поділитися власними проблемами з глядачами, і має на це повне право. Однак, варто відмітити, що на сцені Atlas Weekend співаку стало погано, через що він покинув сцену.

Схожі статті