ТОП-5 найкращих зіркових свекрух: хто, окрім Софії Ротару та Людмили Балан, здружився зі своєю невісткою

Скільки у народі є приказок про свекрух та невісток. Втім, є ряд зірок, які руйнують стереотипи про такі стосунки.

Невістка – чужа в горлі кістка каже народна мудрість. Втім, не для всіх. Софія Ротару, наприклад, у гарних відносинах з невісткою. Вона публічно вітає дружину сина зі святами та в Інстаграмі звертається до неї не інакше, як “люба Світлано”.

Ще одним гарним прикладом стосунків є відома сваха Лариса Гузєєва. Ведуча завжди жартувала, що невістка,  аби заслужити гарне ставлення має її боготворити. Втім, коли у її сина і дійсно з’явилася дружина, теледіва відгукалася про неї дуже тепло. Називала мудрою та люблячою.

Надія Бабкіна

Коли артистка познайомилася з невісткою, одразу зрозуміла, що це – гідна пасія її синову Данилу. Як зазнавалася артистка, зі дружиною своєї дитини вона настільки подружилася, що навіть уклала “змову”. Що правда яку – артистка не розповідає.

Співачка Надія Бабкіна

Людмила Балан

Мама Дана Балана тільки готується перевіряти чиїсь котлети та обговорювати чим годувати на свята сина. Потенційною невісткою могла стати Тіна Кароль, з якою артистка зустрілася на “Голосі країни”. Жінка дуже тепло поставилася до нашої поп-діви, обійняла її та запросила на сцену виконувати разом номер.

Людмила і Дан Балани разом з Тіною Кароль
Людмила і Дан Балани разом з Тіною Кароль

Нонна Мордюкова

Легендарна управдомша з “Діамантової руки” оженила свого сина Володимира Тихонова на красуні-спортсменці-комсомолці Наталії Варлей (та сама актриса, що зіграла у “Кавказькій полонянці”). Боготворила спершу молоду, але за 7 років почуття охолонули не тільки у її сина до Наталії, а й у самої Мордюкової.

Нонна Мордюкова з сином

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.