Ірина Білик після розлучення з п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим заявила, що потерпала від насильства

Українська співачка Ірина Білик підняла тему сімейного насильства незабаром після розлучення зі своїм п'ятим тепер вже колишнім чоловіком Асланом Ахмадовим.

Ірина Білик має неймовірну жіночу харизму, тому чоловіки завжди її любили. Але і про те, що таке розбите серце, поп-діва знає не з чуток. Зовсім недавно зірка повідомила, що розлучається зі стилістом Асланом Ахмадовим після кількох років щасливого спільного життя. Пара навіть стала батьками чудового хлопчика Табріза за допомогою сурогатної матері, однак наявність спільної дитини не склеїла їх шлюб, що дав тріщину. Сталося це через відстань – Ірина живе і працює в Києві, а ось Аслан облаштувався в Москві.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом
Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом

Через карантин весь минулий рік Ахмадов не бачився з рідними особисто. І якщо спочатку він не міг прилетіти до сім’ї через обмежені перельоти між країнами, то навіть після ослаблення обмежень ситуація не змінилася. Коли Білик зрозуміла, що коханий ухиляється від поїздки, хоча літаки вже літають, подала на розлучення.

Артистка зізналася, що дуже любить Аслана і все ще вважає його кращим з чоловіків, тому їй було дуже нелегко наважитися піти від нього. Але бажання бути щасливою виявилося сильнішим.

Ірина Білик
Ірина Білик

В Інстаграмі Ірина Білик вирішила відповісти на запитання підписників, завдяки чому стало відомо – офіційно вона вже розлучена.

Скріншот з Інстаграму Ірини Білик
Скріншот з Інстаграму Ірини Білик

До речі, саме після розлучення знаменитість публічно заговорила про домашнє насильство і написала:

“Зараз у мене в житті все добре, але був час, коли я страждала від чоловічого насильства. Чи вірите ви в те, що бувають ідеальні чоловіки?”, – запитала співачка у прихильниць.

Скріншот з Інстаграму Ірини Білик
Скріншот з Інстаграму Ірини Білик

Варто зазначити, що цей пост був написаний і опублікований раніше, зараз Ірина просто вирішила про нього нагадати. І що б це значило?

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.