Ольга Фреймут повчила українців, як користуватися полотняною серветкою в ресторані

Відома телеведуча і журналістка Ольга Фреймут опублікувала поради про те, як правильно користуватися полотняною серветкою в ресторані.

Відома українська телеведуча, журналістка Ольга Фреймут вирішила повчити українців, як правильно користуватися полотняною серветкою.

Відповідне відео любителька гарних манер опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

Ексведуча «Ревізора» на власному прикладі показала, як не потрібно використовувати серветку, і як велять це робити норми етикету.

Так, не варто втиратися серветкою, як рушником після вмивання.

Серветку потрібно скласти навпіл, і покласти на коліна розкритим боком до живота. Обрати один кутик, і ним акуратно промокати рот під час трапези. В такому випадку серветка залишатиметься чистою і охайною.

Як правильно користуватися полотняною серветкою? Втиратися, як рушником після вмивання? Ні. Серветку складаємо навпіл,…

Опубликовано Ольгой Фреймут Вторник, 6 октября 2020 г.

Ведуча «дозволила» за столом «вишмаркувати» носа, якщо виникла велика потреба і людина не встигає добігти до туалету. Однак робити це потрібно не в ресторанну серветку. Варто взяти свій носовичок, відвернути голову від столу, тихенько очистити ніс. І без жодних коментарів продовжувати прийом їжі. Вибачатися в такому випадку Ольга Фреймут теж не рекомендує.

Підписники знаменитості по-різному відреагували на чергове повчання Фреймут. Деякі подякували за слушну пораду і написали, що не знали цього раніше.

Інші написали не надто доброзичливі коментарі власниці сторінки та поспівчували її чоловікові і дітям.

Схожі статті