На зустріч до Олега Винника приїхала його перша дівчина: разом з мамою хочуть викликати зірку на розмову

Олег Винник - зірка, яка ретельно береже правду про своє особисте життя. Перша дівчина співака приїхала до Головного вовка країни.

Олег Винник – яскрава зірка та справжній серцеїд. Чоловік підкорив не тільки свою бек-вокалістку Таюне, а й тисячі українок. Ходять чутки про те, що співак має шлюб зі своєю колегою Таїсією Сватко та навіть виховує подружжя спільного сина. Втім, ні музикант, ні його партнерка по сцені не підтвердили цю інформацію остаточно.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Повернулася перша дівчина Олега Винника – хто вона?

Дивну історію висвітлив вчора 29 липня молодий співак Нікіта Ломакін. Здавалося, який зв’язок між цим артистом та Головним вовком країни. Та виявилося, що саме до Нікіти навідалася жінка, яка називає себе першою дівчиною Олега Винника.

“Раз у пів року у нас під телеканалом “М1” ночують по кілька днів 2 жінки:одна з них клянеться, що вона перша дівчина Олега, що він їй зробив пропозицію і морозиться, а друга її Мама. Тобто виходить “теща” Олега”, – пише Ломакін.

Спершу це сприймали, як щиру фанатську любов, допоки жінки не вистежити Нікіту. Йому “наречена” і “теща” передали інформацію, що дуже страждають від того, що їх хтось труїть газом. Саме тому попросили передати Олегу про необхідність допомоги, бо вірять, що він, як справжній чоловік зможе їх врятувати.

Молодий артист взагалі не розуміє, як з ним могла трапитися така історія, адже він не має жодного відношення до співака.

Щоб не розчаровувати прихильність та не викликати агресії, Нікіта пообіцяв, що повідомлення про халепу дійде до потрібного адресата.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.