Лілія Ребрик відмовилася від прізвища батька і чоловіка Андрія Дикого: звідки взявся псевдонім Ребрик

Лілія Ребрик щиро поводиться зі своїми прихильниками, але й і ця зірка має свій особливий секрет.

Ще наші пращури вірили у те, що ім’я визначає долю та життєвий шлях. Недарма впливові політики ХХ сторіччя змінювали свої ініціали, аби фатум був більш прихильний. Втім, традиція брати псевдоніми вкорінилася міцно у шоу-бізнесі.

Тіна Кароль, Ані Лорак, Злата Огнєвіч- це найяскравіші приклади того, як людина кардинально міняє ім’я. До речі, відомо, що Тетяна Ліберман ще й у паспорті змінила після смерті Євгена Огіра свої ініціали.

Мало хто знає, але Лілія Ребрик також не стала використовувати своє батьківське прізвище для телевізійної кар’єри.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Чому Лілія Ребрик змінила ім’я?

У дитинстві батьки назвали свою доньку Ліліаною. До початку роботи на сцені, дівчина носила прізвище Тодорюк.

Відомо, що до зустрічі з Андрієм Диким Лілія не була заміжньою. Та й “Дикою” не хотіла бути зірка. Вона не приховує, що її бентежило звучання імені та прізвища. Зірка забажала лишитися Ліліаною Дикою лише в душі. Ще не було часу займатися переоформленням документів.

Лілія Ребрик з родиною
Лілія Ребрик з родиною

А ось з “Ребрик” історія видалася дуже цікавою. Виявляється, коли артистка тільки починала свою кар’єру, вона намагалася вигадати простий псевдонім, який би було легко всім запам’ятати. Співзвуччя “Лілія Ребрик” явилося випадково, але настільки сподобалося прихильникам, що теледіва вирішила не повертатися до свого справжнього прізвища.

Батьки не в образі, навпаки пишаються донькою.

Схожі статті