Дружина Влада Ями Ліліана розповіла про складний період у стосунках з чоловіком: “Боротися не варто”

Дружина хореографа чесно розповіла про те, що відбувалося між нею та її чоловіком.

Стосунки відомого українського хореографа Влада Ями та його дружини Ліліани можуть здаватися ідеальними. Втім, це зовсім не так. Декілька місяців тому родина зізналася журналістам телеканалу “Україна” про те, що пара переживала серйозну кризу. Для шанувальників подружжя це було справжнім шоком, адже закохані навіть не подавали виду.

Влад Яма з дружиною Ліліаною
Влад Яма з дружиною Ліліаною

Ліліана розповіла про кризу в деталях

Дружина хореографа активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram і з радістю відповідає на питання цікавих шанувальників. Так, нещодавно Ліліана опублікувала відповідь на запитання про цю саму кризу.

Скріншот сторінки Ліліани Ями

Жінка зізналася, що мала різні періоди у подружньому житті з Владом, але вважає що нічого не було дарма. Також вона зазначила, що боротися не варто, але лише робити висновки.

Ліліана відповіла на питання і про популярного чоловіка то її ставлення до цього:

“Про популярного чоловіка не мріяла. Поки була маленька, перед сном фантазувала про своє майбутнє. А про чоловіка завжди загадувала, щоб він мене любив, поважав і цінував. Такі найважливіші критерії для себе виділяла”, — відповіла Ліліана Яма.

Варто відмітити, що пара навіть якось розставалася, але Влад не зміг витримати тривалого розриву і повернув кохану. Зараз подружжя виховує спільного та єдиного сина Леона, який добре сприймає публічність та є татусевим сином. Родина живе у квартирі у центрі Києва, а на вихідних, як і безліч інших зірок, їде у свій будинок у передмістя відпочивати.

Схожі статті