Дан Балан не просто так уникає серйозних стосунків: минуле співака наповнене романами, які приносили біль

Хто розбив серце молдавському мачо Дану Балану? Усі деталі в статті.

Зараз молдавський виконавець Дан Балан не перебуває у серйозних стосунках. Співак надає перевагу коротким історіям. Але так було не завжди.  Чому він змінив своє ставлення до романів та припинив намагатися побудувати родину?

Перше кохання

Дан Балан на зйомках кліпу
Дан Балан на зйомках кліпу

Перше кохання Дана Балана розбило йому серце, як і мільйонам інших людей. Справа в тому, що роман з дівчиною, яка до того ж була його однокласницею, закрутився під час літніх канікул у Румунії. Молоді люди дуже подобалися одне одному, але їм довелося розстатися через те, що Дан Балан емігрував в Ізраїль.

Елла Крупеніна

Елла Крупеніна та Дан Балан. Фото взято на просторах мережі.

Єдиною дружиною Дана Балана була Елла Крупеніна — модель румунського походження. У шлюбі вони прожили недовго, але встигли народити спільного сина Алана. З якої причини пара розійшлася невідомо, але ходили чутки, що жінка серйозно налякала співака намагаючись піти з життя. Йому довелося є скасувати концерти і повернутися на деякий час до колишньої.

Христина Руссу

Христина Руссу була найкращою подругою його рідної сестри Сонди. З нею у Дана були найтриваліші стосунки довжиною у 5 років. Втім, пара так і не змогла побратися. Подейкують, що Христина сильно ревнувала коханого до фанаток і не могла витримати такого тиску. Пара розірвала стосунки.

Христина Руссу та Сонда Балан

Після цього молдавський мачо припинив ставитися до стосунків з жінками серйозно і просто почав крутити інтрижки. В нього було безліч дівчат, але всі вони губляться фоні їх великої кількості в особистому житті співака.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.