Софія Ротару, Таїсія Повалій та інші зірки, які не змогли змиритися з віком: роблять все, щоб бути молодими

Всі жінки, не тільки зірки бажають якомога довше бути молодими. Втім, саме багато знаменитостей не може змиритися зі своїм віком.

Молодість. За неї змагалися ще наші пращури всіма доступними способами. Клеопатра приймала ванни з молока, а у фольклорі значиться, як дівчата шукали молодильних яблук та навіть йшли на жертви заради краси та молодості.

Сучасна медицина втілила давні мрії всіх жінок та дала можливість продовжити свої найкращі роки. Ми зробили підбірку дам, які довели, що зрілий вік теж може бути прекрасним.

Софія Ротару

Ця артистка стала еталоном краси для багатьох своїх прихильниць. Дійсно, неможливо повірити, що їй вже 73 роки.

Софія Ротару
Софія Ротару

Алла Пугачова

Говорячи про Софію Ротару, неможливо не згадати і Аллу Борисівну, яка попри свій вік ще лишається цікава чоловікам та успішно вийшла заміж.

Весілля Алли Пугачової та Максима Галкіна
Весілля Алли Пугачової та Максима Галкіна

Надія Кадишева

Співачка може похизуватися автентичним стилем та мінімальною кількістю зморшок у свої 62 роки. Зірка завжди бездоганно виглядає на концертах.

Надія Кадишева з чоловіком
Надія Кадишева з чоловіком

Таїсія Повалій

Таїсії виповнилося 56 років, але зовнішність артистки за роки майже не трансформувалася. Співачка має бездоганні риси обличчя. Доглядаючи за собою, зірка може похизуватися майже повною відсутністю зморшок.

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

Лариса Доліна

Лариса – справжня експериментаторка. Зірка відмінно стежить за модою та знає, яке вбрання “скосить” їй візуально роки. Ламаючи всі стереотипи, співачка навіть у 65 років носить довгу дуже доглянуту косу та не соромиться міні-спідниць.

Лариса Доліна з донькою та онучкою
Лариса Доліна з донькою та онучкою

Схожі статті