Еллерт підклав свиню Балану: засвітив Дана у компанії світловолосих красунь, серед яких не було Тіни Кароль

Переможець романтичного проєкту "Холостячка" Олександр Еллерт показав в мережі кадри з закритої вечірки, на якій був помічений і Дан Балан.

Зовсім недавно Олександр Еллерт отримав статус холостяка, після того як несподівано для всіх акторка Ксенія Мішина повідомила про їхнє розставання. Судячи з усього, саме вона була ініціатором, хоча причин називати не стала. Комік вирішив не коментувати ситуацію, а зараз він відволікається від проблем в особистому житті на роботі.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Основна діяльність Еллерта – написання сценаріїв у студії “Квартал 95”, але також він веде корпоративи, весілля та інші заходи. На цей раз Олександр був ведучим дня народження, де в числі запрошених зірок опинився молдавський мачо Дан Балан. Особистість іменинника чи іменинниці герой статті не розкрив, зате опублікував в соцмережах рідкісні кадри зі співаком, який вже кілька місяців не виходив на зв’язок з шанувальниками.

Дан Балан
Дан Балан

Дан запалив сцену з дівчатами з власного балету під свої найвідоміші хіти, чим насолоджувалися не тільки гості, але й Еллерт:

“Разом співаємо, ностальгуємо”, – написав він.

Скріншот з Інстаграму Олександра Еллерта
Скріншот з Інстаграму Олександра Еллерта
Скріншот з Інстаграму Олександра Еллерта
Скріншот з Інстаграму Олександра Еллерта

Численна армія фанатів Балана тут же почала обговорювати побачене на фанатських сторінках артиста в Інстаграмі, уточнивши, що він досить непогано проводить час, поки Тіна Кароль відпочиває з сином в Ісландії.

Справа в тому, що молдавському виконавцю і українській поп-діві давно приписують роман. Зірки не підтверджують цього, хоча і не заперечують, що між ними дійсно був флірт. Почасти саме тому публіка продовжує їх сватати.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Більше подробиць про таємний роман Дана Балана і Тіни Кароль дивіться у відео нижче:

Схожі статті