Багатодітна дружина Григорія Решетніка покинула чоловіка та перебралася з його синами до мами: що сталося?

Чому Христина Решетнік раптом опинилася на заході України?

Христина Решетнік — найзразковіша дружина в українському шоу-бізнесі. Молода, приваблива та до безтями доброзичлива жінка із захватом та запалом надихає інших жінок на материнство. Христина показує, що страхи втратити минуле життя, бездоганну фігуру та любов до розваг не страшні тим, хто дійсно готовий до пригод та праці над собою. Григорій дуже любить обраницю і не тямить свого життя без неї та синів. Та чи можливо, що пара має кризу у стосунках?

Христина поїхала до мами

Не так давно зіркова дружина опубліковала фотографіі на особистій сторінці в соціальній мережі Інстграм, з яких стало зрозуміло, що вона забрала синів до рідного Івано-Франковську.

Скріншот сторінки Христини Решетнік

Втім, можливість сварки між подружжям абсолютно виключена. Григорій Решетнік наразі зайнятий аж у декількох проектах і навряд має час навіть поговорити з дружиною ввечері. Христина виконує обов’язки агента зірки, тому як ніхто інший добре знає, чим зайнятий її обранець та скільки грошей він принесе додому.

В Івано-Франківськ вона вочевидь відправилася, щоб побачитися з родиною, а її сини мали змогу поспілкуватися з родичами. Поїздка пішла мамі ТВ дітям на користь, адже вони посміхаються та діляться радістю з підписниками.

Родина Решетників
Родина Решетніків

Нагадуємо, що 9 місяців тому Христина Решетнік стала мамою утретє. Син Сашко вирішив з’явитися у подорожі своїх батьків до Мальдів і вже восени показав себе світу. Зіркова мама здогадалася, що повернеться вагітною. Цьому свідком стала уся мережа. Зараз хлопчик такий самий публічний, як і його брати.

Схожі статті