Підопічна Потапа Надя Дорофєєва зізналася, що має купляти речі у секонд-хенді: викручується як може

Надю Дорофєєву вважають фанати іконою стилю та зірка зізналася, що у неї в гардеробі не тільки є люксові брендові речі.

Надя Дорофєєва. Ця співачка прокладала собі шлях до зірок талантом і наполегливістю. Справжня слава до неї прийшла, коли зірку під крило взяв репер Потап. Надія співала у дуеті “Время і стекло”, який користувався шаленою популярністю. Треки колективу були справжніми хітами танцювальних майданчиків.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва і співак Позитив

У 2020 році гурт припинив своє існування, а артистка оголосила про початок сольної кар’єри. Зараз зірка успішно дає концерти і навіть вже побувала у суддівському кріслі “Голосу країни”.

Образ собі для сцени обрала розкутий та сміливий – типовий для поп-діви. Костюми дуже футуристичні підбирають Дорофєєвій.

Надя Дорофєєва

Та, як зізналася співачка у своєму новому влозі, вона інколи заглядає до секонд-хендів.

“По секондам я люблю ходити ще з часів життя у Сімферополі”, – розповідає Надія.

Зірка не соромиться такого виду шопінгу і навіть бере туди свою команду. Пішла артистка до секонд-хенду у Миколаєві. Співачці було цікаво дізнатися, чи можна знайти там цікаві та стильні речі.

Приміряла Дорофєєва сукню та простору чоловічу сорочку. Так знаменитість вирішила заміксувати 2 стилі.

Надя згадувала, що у столиці також мандрувала крамницями б/в речей. Колись на 1 тисячу гривень вона накупила багато гарного вбрання та довго носила ті речі.

У коментарях фанати підтримали артистку та написали безліч компліментів. Також прихильники зраділи новому відео з життя співачки.

Схожі статті