Як виглядають чоловіки та діти Євгенії Власової: зробила батьком продюсера, який роками не згадує про дитину

Євгенія Власова хоч і пішла з великої сцени, шанувальники її пам'ятають і люблять. Хто ж оточує співачку у звичайному житті?

Зірка Євгенії Власової загорілася в кінці дев’яностих, після чого вона десятиліття радувала слухачів новими хітами та прекрасним вокалом, проте в один момент артистка різко пропала. Все тому, що життя вирішило випробувати її на міцність.

З численних інтерв’ю героїні нашої сьогоднішньої статті стає зрозуміло, що на її шляху зустрічалися зовсім не ті чоловіки, з якими варто пов’язувати долю. На зорі популярності у Власової спалахнув роман з відомим музичним продюсером Дмитром Костюком. Але легкими і щасливими ці відносини назвати складно.

Анна Сєдокова і Костянтин Меладзе на весіллі Євгенії Власової та Дмитра Костюка
Анна Сєдокова і Костянтин Меладзе на весіллі Євгенії Власової та Дмитра Костюка

Вже через рік після народження спільної дочки Ніни подружжя розійшлося. Причому розлучення виявилося справжнім випробуванням як для співачки, так і для дитини. Справа доходила до того, що Костюк був готовий позбавити спадкоємицю житла. Згодом він фактично і не спілкувався з Ніною, про що зірка розповідала в інтерв’ю для програми “Зірковий шлях”:

“Ми нещодавно порахували, скільки разів вони бачилися за 14,5 років. Ну, напевно, це було разів десять. І то, в більшості я просила, щоб приїхав на день народження дитини. Про що тут можна говорити?”.

Євгенія Власова з донькою Ніною
Євгенія Власова з донькою Ніною

Якийсь час Євгенія намагалася вберегти доньку від усього цього і навіть дарувала їй подарунки нібито від батька. Але в підсумку вона вирішила виховувати Ніну в реаліях, якими б вони не були важкими. До речі, її хрещеним батьком став композитор Костянтин Меладзе.

Ніні вже 16, вона знаходиться на домашньому навчанні. За словами знаменитості, вищу освіту дочка буде отримувати за кордоном, хоча з професією вона поки не визначилася. Що стосується нинішнього особистого життя Власової, то після розлучення з Костюком заміж вона більше не виходила, але у відносинах перебувала.

Відомо, що виконавиця зустрічалася з репером Ларсоном, який у 2015 році загинув у ДТП. На той момент вони розійшлися вже як 6 років, однак Євгенія все одно не змогла стримати сліз, коли дізналася про те, що сталося з екс-коханим.

Євгенія Власова і Ларсон
Євгенія Власова і Ларсон

Схожі статті