Святослав Гринчук вперше показав дружину, яку приховував багато років: народила телеведучому чарівну донечку

Як виглядає родина Святослава Гринчука, яку він пртховував від глядачів.

Святослав Гринчук тривалий час приховував свою обраницю від публіки. Фанатки телеведучого навіть не здогадувались, що його серце не просто зайняте, а вже давно належить іншій. Зірка “ТСН” з дружиною разом вчилися на одному курсі у Львівському національному університеті ім. Івана Франка на факультеті журналістики. Спочатку були хорошими друзями. Після 11 років зустрічання, пара одружилася в 2017 році в Одесі.

Христина Гринчук

Втім, після новини про весілля телеведучого нічого не змінилося. Шанувальниці, як і раніше нічого не знали про його дружину Христину. І лише у 2020 році пара вирішила бути публічною. Виявилося, до у Святослава неймовірно гарна обраниця, і не менш чарівна донька, якій вже 4 роки.

Справжнім фурором став сумісний вихід пари на церемонії нагородження “Родина року”.

Святослав та Христина Гринчуки

У пари є донька на ім’я Дзвінка. Вибір імені для єдиної спадкоємиці Гринчука став справжнім фурором, адже воно дуже рідкісне і незвичне. Хоча Святослав стверджує, що на Галичині це звичайне ім’я, і коли він вчився в школі, в них було повно Дзвінок.

Дитина володіє магнетичною харизмою та індивідуальністю. Про плани на другу дитину пара не говорить, та зважаючи на уміння мовчати, нічого дивного у тому, що глядачі не дізнаються про поповнення не буде.

На превеликий жаль, в мережі немає майже ніякої інформації про Христину Гринчук, яка полонила серце знаменитості.

Схожі статті