(Фото) Тіна Кароль показала нові обручки та вбралася у біле: невже змогла відпустити Євгена Огіра?

Тіна Кароль у молодому віці стала вдовою та як зараз складається особисте життя зірки? Похизувалася нещодавно весільною сукенкою.

Тіна Кароль не приховувала свого щастя, коли виходила заміж за Євгена Огіра. Своє горе втрати співачка також не стала тримати у собі. Зі своїм покійним чоловіком вона вінчалася та зізнавалася, що буде вірна йому завжди.

Євген Огір і Тіна Кароль
Євген Огір і Тіна Кароль

Та, ось нещодавно в Інстаграмі артистки з’явилися світлини з обручками та весільною сукнею. Тіна мимохідь зробила репост зі сторінки фотографа, що знімає щасливі пари при одруженні.

Сторіз Тіни Кароль

У верхньому куті дві розкішні обручки, а поруч тендітна білявка у білосніжній сукні. У руках тримає наречена пару шикарних босоніжок – бренд Тіни Кароль. Співачку позначили на світлині і вона не втримала показати своїм прихильникам, як її туфлі можуть прикрасити образ з підвінечною сукнею.

Згодом у біле вирішила нарядитися і сама Тіна. Щоправда, не у весільне вбрання, а у домашні затишні речі. Теж власний бренд.

Тіна Кароль

Взагалі поп-діва активно займається просуванням та рекламою речей, пов’язаних зі своїм ім’ям. У неї є свій власний віртуальний магазин, де продаються свічки, постільна білизна, срібні прикраси, аромати та багато чого іншого. Випускає навіть записні книжки з логотипом з кліпу.

Крім виступів та мерчу, співачка заробляє на тому, що стала обличчям будинку ювелірних прикрас. Бізнес-леді з Тіни вийшла просто прекрасна! Монетизує також ексклюзивні матеріали артистка у мережі та навіть за окрему платню дозволяє фанатам дивитися інтерв’ю, де відповідає на особисті питання.

Схожі статті