Репер Серьога розповів, чому ніколи не зможе пробачити Монатіка: користолюбство в шоу-бізнесі не знає меж

Серьога не був багатослівним у розмові щодо Монатіка. Але свою позицію пояснив чітко.

Протистояння Серьоги та Дмитра Монатіка досі пам’ятають вірні фанати телевізійного шоу “Х-Фактор”. Саме завдяки вокальному проєкту молодому виконавцю вдалося пролізти в українській шоу-бізнес, і дуже швидко дістатися його першого ешелону. Натомість відомий репер Серьога потихеньку відходить на задній план. З’ясувалося, що Пархоменко має деякі претензії до колишнього учасника шоу.

Серьога ніколи не пробачить Монатіка

Декілька років тому журналістка телеканалу “ICTV” брала інтерв’ю у Серьоги (Поліграфа Шарикова), у спробах знайти пікантні деталі його особистого життя. Наприкінці розмови вона запитала, кого він ніколи не зможе пробачити. Серьога вирішив доречним згадати колишнього учасника телепроєкту Дмитра Монатіка, який став успішним артистом, і заявив наступне:

“Я ніколи не пробачу Дімі Монатіку за те, що я його пропустив на Х-Фактор, а він мене так і не віддячив за це”

На запитання журналістки про бажану винагороду за його протекцію у проекті, Серьога не соромлячись припустив, що 10 відсотків від концерту було-б достатньо. Звісно все це було сказано у жартівливій манері, але у кожному жарті є доля правди.

Нагадуємо, що останнім часом Серьога піддається масовому цькуванню та засудженню в соцмережах за свій вчинок з дружиною та приниження, яке пережив Дмитро Монатік, стоячи на сцені перед суддею Сергієм Пархоменко. Репер був впевнений, що з хлопця нічого не вийде і заявив, що той ніколи не буде блищати.

Згодом він зізнався, що сказав лише те, що мав сказати за сценарієм. Втім, його виправдання не особливо прийшлося до смаку публіці, яка обожнює різноманітні скандали, і надала перевагу проігнорувати слова, які можуть нейтралізувати скандал.

Схожі статті