Камалія і Захур, Комаров і Кучеренко та інші: українські зіркові пари з великою різницею у віці

Досі в суспільстві засуджуються пари з великою різницею у віці, але щирі почуття набагато важливіші за цифри в паспорті.

Герої нашої сьогоднішньої добірки в черговий раз підтвердили добре відом евсім прислів’я – коханню кожен вік підвладний.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Відомий український телемандрівник Дмитро Комаров у 2019 році зіграв таємне весілля з володаркою титулу “Міс Україна-2016” Олександрою Кучеренко. Якраз на цьому конкурсі краси вони вперше і познайомилися. Різниця у віці між подружжям складає 15 років.

Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко
Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко

Багато хто помилково вважає, що відносини Дмитра і Олександри зав’язалися на паркеті “Танців з зірками”, де вони були партнерами, проте на той момент вони вже зустрічалися, просто успішно приховували цей факт від публіки.

Камалія і Мохаммад Захур

Співачка Камалія молодша за коханого чоловіка Мохаммада Захура на 22 роки. Це саме завдяки йому зірку називають найбагатшою в Україні, оскільки статки її обранця оцінюються в не одну сотню мільйонів доларів.

Камалія, Мохаммад Захур та їхні доньки
Камалія, Мохаммад Захур та їхні доньки

Доленосна зустріч майбутнього подружжя відбулася на одній із закритих вечірок 18 років тому. Зараз у пари підростають чарівні двійнята Арабелла і Мірабелла, які успадкували від батьків найкращі риси.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова

Лідери добірки за різницею у віці – 28,5 років. Народний артист Віктор Павлік одружився вчетверте на своїй концертній директорці Катерині Репяховій у травні 2020-го. Саме до неї співак пішов від третьої дружини Лори Созаєвої, з якою прожив у шлюбі 25 років.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова тоді та зараз
Віктор Павлік і Катерина Репяхова тоді та зараз

Цікаво, що Катя була затятою фанаткою Віктора з самого дитинства. Тепер вона законна дружина виконавця і матір його четвертого сина Михайла.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.