Зірки, які живуть з порушеннями психічного здоров’я, але це не заважає їм творити: Данилко, Меладзе та інші

Психічне здоров'я так само важливе, як і фізичне. Пропонуємо підбірку зірок, які продовжують будувати свою кар'єру, незважаючи на розлади. Андрій Данилко

Андрій Данилко

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Поговорюють, що Андрій Данилко вже більше 10 років страждає від депресії, яка накрила його після участі на “Євробаченні” та реакції російського глядача. На жаль, цю інформацію представники артиста не підтверджують. Але є й данні з перших вуст: Данилко багато років намагається виправити порушення сну (циркадні ритми).

Костянтин Меладзе

Костянтин Меладзе
Костянтин Меладзе

Ні для кого не секрет, що Костянтин Меладзе страждає від заїкання. Свого часу це завадило йому власноруч співати свої пісні. Причиною проблеми можуть бути і тривожність, і нервозність, стрес, тощо. Втім, Валерій Меладзе запевняє, це почалося, коли батьки принесли його з пологового будинку і налякали старшого брата Костю суперником.

Віктор Сухоруков

Віктор Сухоруков

Психози Віктора Сухорукова, який прославився завдяки фільмам Олексія Балабанова “Брат”, в психіатричній клініці імені Бехтерева знають особисто. Саме там актор проходив тривале лікування від психозу. Сам актор пояснює своє перебування в клініці Бехтерева емоційно важкою роллю в картині “Про виродків і людей”: персонаж актора був рідкісним мерзотником, гра давалася вкрай важко.

Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Лоліті також довелося нелегко. Після розлучення з Олександром Цекало жінка була змушена звернутися за допомогою психіатрів через депресію. Згодом вона стала частою гостею в психіатричній клініці.

Ірина Дубцова

Ірина Дубцова

Відома в Україні російська співачка Ірина Дубцова страждає від неврозу. Справа в тому, що під час роману зі знаменитим бізнесменом, його колишня дружина сильно заважала парі. Співачці поступали телефонні дзвінки з погрозами та постійне втручання у її стосунки з чоловіком. В результаті, їй довелося відмовитися від коханого та почати лікувати придбаний невроз.

Схожі статті