Чим займається дружина Влада Ями: берегиня господарства чи впливова леді-бос – хто приносить у сім’ю гроші

Знаменитий хореограф Влад Яма пишається своєю дружиною та завжди публічно осипає її компліментами. Цікаво, як насправді живуть ці зірки.

Влад і Лілія Яма – найспортивніша пара українського шоу-бізнесу. Обидва займаються танцями, пропагують здоровий спосіб життя та завжди діляться з прихильниками позитивом.

Влад Яма з дружиною
Влад Яма з дружиною

Пара виховує сина, часто мандрує закордоном, але досі секретом для прихильників залишається діяльність Лілії Ями. Вона завжди поруч з чоловіком на зйомках, у подорожах, невже ефектний артист тримає таку красуню у домогосподарках?

Де працює Лілія Яма?

Одного разу, відповідаючи на питання прихильників про те де і на кого вчилася блогерка, Лілія розповіла, що фах у неї зовсім не творчим та зі сценічною діяльністю фактично не пов’язаний. Виявляється, Влад взяв у дружини вчительку!

У сторіз Лілія розповіла, що за фахом вона – викладачка географії та міжнародного туризму.

Сторіз Лілії Ями

Та у школу працювати Лілія, звісно не пішла. Був у неї етап у житті, коли вона стала буквально правою рукою Влада на телепроектах та гастролях. Їй доводилося поєднувати у собі безліч ролей: обраниця хореографа адмініструвала його справи, була навіть охоронницею артиста та підбирала йому образи, як стилістка. Мультизадачка виявилася помічниця!

Згодом приміряти довелося ще одну роль – мами та берегині.

Зараз Лілія активно проявляє себе, як блогерка. За нею стежить понад 42 тисячі користувачів в Інстаграмі, а ще жінка стала бренд-амбасадоркою компанії здорового харчування.

Лілія Яма

Але одна робота точно нікуди не подінеться, а може й примножиться: Лілія піклується про сина Леона і мережею часто ширяться чутки про її другу вагітність.

Схожі статті