Михайло Заливако показав, яким був задовго до “Холостяка-11”, коли важко хворів: у 15, 18 і 20 років (ФОТО)

Головний герой 11 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако показав, яким був в юності, коли серйозно хворів.

Ще під час зйомок проєкту Михайло Заливако розповідав про проблеми зі здоров’ям, які супроводжували його все дитинство. У нього був геморагічний васкуліт – це запалення дрібних кровоносних судин. Говорячи простими словами – судина лопалася і кров виходила під шкіру. Зараз з чоловіком все добре, хоча сам він каже, що його по факту навіть не вилікували – хвороба просто перестала проявлятися. Можливо, переріс.

Повернутися до теми здоров’я Заливако вирішив після того, як його і переможницю “Холостяка” Анну Богдан почали дорікати в тому, що ті в своїх соціальних мережах просувають спорт, тому що їм нібито легко:

“Міша, у тебе і Ані є генетика, і ви з дитинства в спорті. Я не можу схуднути вже у віці “за 30 років”. Мабуть, пізно почала”, – написала одна з підписниць героя статті.

Михайло Заливако розповів свою непросту історію дитинства та юності
Михайло Заливако розповів свою непросту історію дитинства та юності

Ось як він на це відповів в Інста-сторіз:

“Слухайте, ну скільки у вас в голові мотлоху, який вас гальмує і зупиняє робити якісь речі в напрямку до мети. Але я зараз вам покажу те, що я обіцяв – яким я був з 15 до 18 років, коли я хворів”.

Після цього Михайло опублікував цілу добірку архівних фото юності. За ними чітко видно, що до спортивної формі він прийшов тільки до 20-ти.

15-річний Михайло Заливако
15-річний Михайло Заливако
15-річний Михайло Заливако
15-річний Михайло Заливако
Михайло Заливако в юності
Михайло Заливако в юності

“Ну ось така ситуація. На якихось фотографіях мені 15, десь мені 18, і так виходить, що я просто хворів геморагічним васкулітом, і ця штука дуже серйозна, від цієї дурниці вмирають.У мене було дуже дивно, тому що у мене було спортивне дитинство, я постійно був у спорті, постійно щось робив. Зрештою в якийсь момент мені просто не можна було нічого робити. У мене була божевільна дієта – мені можна було їсти лише 5 продуктів. Це зелені яблука, по-моєму, була якась там відварна яловичина, гречка, біла капуста, трошки чорного хліба. Коротше, не можна було просто нічого. І у мене така дієта була протягом двох років. Це було дуже дивно, тому що я відвик їсти нормальну їжу”.

Михайло Заливако
Михайло Заливако

Більш того, це не єдині серйозні проблеми Заливако зі здоров’ям:

“До цього ще, до того, як я захворів геморагічним васкулітом, я зламав спину. Це було за рік до цього, чи там за 2 роки навіть до цього. Мене потім заново вчили ходити, мене прив’язували до ліжка, щоб я вночі не перевертався і лежав на валику, прогнувшись, щоб нарощувалася кісткова тканина. Ну коротше, ось така ситуація, і коли мені люди пишуть, що у тебе генетика… Це не генетика, це просто потрібно пахати, ставити певні цілі та йти до цього. Я вам іншого не розповім. Тобто те, що я розповідав на проєкті і… Взагалі не цукор у мене все виходило”, – завершив свою “лекцію” Холостяк.

Тепер йому допомагає рухатися вперед і не опускати руки обраниця Анна Богдан, з якою він продовжує будувати стосунки поза шоу. Разом пара активно займається спортом і підкорює нові вершини.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Схожі статті