Квартира вартістю маєтку в передмісті Києва: Влад Яма та його дружина Ліліана показали нове житло в Одесі

Влад Яма повіз свою родину в Одесу. Про те, як відпочиває зірка, читайте далі у статті.

Влад Яма, його дружина Ліліана та їхній син Леон обожнюють подорожувати. Сім’я не шкодує грошей для відпочинку в найелітніших місцях світу. Хореограф може запросто дозволити собі пожити місяць у Флориді та орендувати найдорожчі автомобілі. Кожне день народження одного з членів родини вони справляють саме за кордоном, та коли графік дозволяє відпочити десь в Україні, зірка не втрачає і цієї можливості.

Влад Яма в Одесі

Нещодавно танцюрист разом з коханою дружиною і спадкоємцем відправився до сонячної Одеси. Артист активно ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографіями з відпочинку та, як завжди, розповідає, що йому сподобалася, а що — ні.

З’ясувалося, що у готелі пара цього разу не відпочиває, а знімає квартиру. До того ж не одну. З якоїсь причини зірки були вимушені декілька разів змінити житло.

Скріншоти сторінки Влада Ями. Житло хореографа на сьогодні

Сьогодні їхній вибір впав на помешкання, яке знаходиться поруч з Аркадією (туристичний район для відпочивальників). Не варто казати, що нерухомість коштує тут неймовірних грошей.

Наприклад, двохкімнатна квартира вийде не дешевше, ніж 100 тисяч доларів. Та судячи з усього, сім’я не надто вражена якістю апартаментів. Варто відмітити, що оренда такої квартири за добу приблизно сягає 2,5 тисяч гривень. Насправді, ціни не надто відрізняється від готельних.

Сподіваємося, що Одеса прийняла зіркових гостей тепло, а хореограф поїде з міста з найприємнішими враженнями.

Схожі статті