Після гучного розлучення з Дзідзьо Slavia зізналася, що змушена покинути рідний дім: “Тепер тут все чуже”

Колишня дружина Дзідзьо розповіла, у якій ситуації опинилася після розриву.

Декілька місяців тому стало відомо, що відомий український виконавець Дзідзьо розлучається зі своєю дружиною Ярославою після 20 років спільного життя. Причиною розлучення стало небажання артиста мати дітей і той факт, що чоловік не дозволяв своїй дружині працювати у сфері шоу-бізнесу. Ярослава неодноразово взяла участь в інтерв’ю, у яких розповіла, що концертний директор її чоловіка навіть погрожував їй через її участь у шоу “Голос країни”.

Вимушена покинути домівку

Зараз зірки знаходяться у процесі розлучення. Звісно, Ярославі довелося звільнити квартиру, в якій вона проживала разом з Михайлом. Дзідзьо, в свою чергу, пообіцяв, що про гроші від розпроданого майна будуть розподілені навпіл. Зараз дівчина не має постійного місця проживання.

Весілля Дзідзьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

А нещодавно вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що взагалі не знаходиться в Києві, а в Новояворівську. На своїй батьківщині. Ярослава зізналася, що сумує по Києву, адже він став її справжнім домом.

Скріншоти сторінки Славії

“Доброго ранку. Я прокинулася в Новояворівську. Таке враження, ніби потрапила в минуле. Хочу назад до Києва. Треба зібрати речі. Як найшвидше хочу назад”

Чи повертається Славія до Києва або ж залишається жити у рідному місті незрозуміло. Та судячи з її настрою, вона збирає валізи саме для того, щоб повернутися до столиці. Сподіваємося, що починаючій зірці вдасться налагодити своє життя після розлучення та повернутися до минулого життя.

Варто відмітити, що діти зараз повністю поглинутий просуванням власного фільму, а також розвитком музичної кар’єри.

Схожі статті