Соломія Вітвіцька розповіла про усі зміни, які відбулися у складі ведучих ТСН: “Алла Мазур звільнилася”

Кули зникла Алла Мазур? Соломія Вітвіцька розповіла усю правду про зміни в Алла Мазур звільнилася.

Не так давно Алла Мазур зникла з ефірів програми новин “ТСН”. А у студії з’явилася нова зірка — Наталія Островська. Велика кількість глядачів, які звикли до незмінної ведучої почали цікавитися, чи пов’язаний стрибок у кар’єрі юної тележурналістки з тим, що Алла звільнила своє місце.

Наталія Островська
Наталія Островська

Таке питання виникло само собою, адже незрозуміло, як усі телеведучі будуть ділити між собою ефіри.

Алла Мазур звільнилася?

Скріншот сторінки Соломії Вітвіцької

Саме тому один з користувачів мережі вирішив запитати у колеги Мазур Соломії Вітвіцької про звільнення напряму. Знаменитість поспішила спростувати цю новину.

Виявляється, Алла знаходиться у відпустці і повернеться в ефір найближчим часом. Що ж стосується Наталі Островської, то вона буде проводити нічні ефіри. Більш того, її позиція доволі хитка, і чи залишиться вона на цій посаді на тривалий термін, достовірно невідомо навіть самій Наталі.

А поки телеведучі знаходяться у роз’їздах і ведуть репортажі з різних куточків України, їм дуже необхідна додаткова людина.

Нагадуємо, що не так давно Аллі Мазур вдалося побороти онкохворобу. Про свій діагноз зірка довго не наважувалася розповідати широкій публіці, але після появи хороших прогнозів, вона все ж таки вирішила зізнатися у тому, що переживає. Зараз Алла вкладає усі свої сили у допомогу іншим онкохворим та їхнім родичам, які часом не розуміють, як правильно допомогти пацієнтам. Тепер журналістка час від часу влаштгвує тренінги, під час яких розповідає, як саме необхідно розмовляти з онкохворими і від чого варто утримуватися у словах підтримки, адже пацієнт може сприйняти бажання допомогти за жалість.

Схожі статті