Дзідзьо показав свою квартиру, де живе разом з колишньою дружиною: возз’єдналися чи не розходилися?

Український співак Михайло Хома, більш відомий за сценічним псевдонімом Дзідзьо, показав шанувальникам, де живе. І судячи з усього, не сам.

DZIDZIO відноситься до числа зірок, які неохоче діляться подробицями особистого життя. Так і про своє розлучення з дружиною Ярославою (співачкою SLAVIA) після 20 років стосунків артист довго не говорив і не оголошував. І якщо він сам був небагатослівний, то його колишня давала одне інтерв’ю за іншим, де розповідала, як насправді їй жилося у шлюбі з виконавцем.

За її словами, чоловік всіляко відтягував момент появи дітей, які так і не з’явилися, не підтримував ідею Ярослави піти в шоу-бізнес, роками приховував її від публіки і не заперечував чуток про роман з Ольгою Цибульською. При цьому Славія згладжує кути тим, що дякує Михайлу за прожиті разом роки і отриманий досвід.

Весілля Дзідзьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

Нещодавно телеведуча Катя Осадча прямо запитала у співака, чи вільне його серце зараз. Він відповів, що у нього немає часу на відносини, однак після нової публікації зірки в соцмережах прихильники вже припускають, що він зійшовся з екс-дружиною.

У себе в Інстаграмі Дзідзьо розсекретив, що купив квартиру в одному з житлових комплексів під Києвом. Будинок стоїть біля озера, навколо природа і свіже повітря. Ціни на нерухомість там стартують від 2 мільйонів гривень за однушку.

“Два роки тому я купив надзвичайно красиву квартиру, з вікон якої відкривається вода, гори і мій улюблений захід сонця. Коли шукав, то перебрав багато варіантів, хотів поєднати працювати в Києві і жити серед природи”.

Як не дивно, але в коментарях до посту відзначилася SLAVIA, яка написала:

“Я влюбилася в це місце з першого погляду. Дякую, Михайло, що втілив мою мрію”.

На цьому все не закінчилося. Михайло відповів Ярославі:

“Це місце тобі дуже пасує”, – доповнивши відповідь смайликом у вигляді сердечка.

Коментарі під публікацією Дзідзьо
Коментарі під публікацією Дзідзьо

Решта коментаторів тут же почали обговорювати можливе возз’єднання пари. Дехто навіть припускає, що вони насправді і не розходилися.

Схожі статті