Чому Олександр Пономарьов та його колишня дружина Олена Мозгова роками конфліктують і не можуть помиритися?

Олександр Пономарьов та Олена Мозгова досі знаходяться на ножах. Що ж стало причиною конфлікту?

Коли Олександр Пономарьов та Олена Мозгова розлучилися, сотні тисяч шанувальників співака не мали й гадки, що відбувалося у шлюбі зірок. Після офіційного розриву послідували суди за майно, яке Олена намагалася відсудити для спільної з Олександром доньки Жені.

Олександр Пономарьов з донькою та дружиною Оленою. Фото взято на просторах мережі.

Тоді конфлікт між колишніми досяг своєї найвищої точки. Але після того, як історія повністю закінчилася, Олена та Олександр не змогли знайти шлях до примирення навіть заради доньки. І хоча на камеру вони не показували свого болючі навіть взаємодіяли, поза нею їх нічого не пов’язувало, окрім Жені.

Причина розлучення

Роками пізніше Олена зізналася, що пішла від Олександра через іншого чоловіка. Однак, вона запевняє, що подружньої зради не було. І хоча за час стосунків зі співаком Олена страждала від тумаків та постійної критики, поштовхом для розриву стале світло почуття до іншої людини.

“Ми не були коханцями, але ми були друзями, колегами, партнерами. При цьому у нас був легкий романтичний ореол. Але цього було достатньо для того, щоб я пішла від Саші. я прямо посадила його на кухні за стіл і сказала: “я закохалася, жити разом ми більше не можемо, тому я йду”. Він був в шоці, навіть намагався щось виправити, але вже було запізно”

Олександр Пономарьов дарує дружині Олені букет квітів. Фото взято на просторах мережі.

Зважаючи на те, що батько Олени Микола Мозговий одразу ж був проти шлюбу з Пономарьовим, він підтримав доньку і допоміг їй виграти в суді.

Олена Мозгова з батьком
Олена Мозгова з батьком

Нещодавно Олександр Пономарьов давав інтерв’ю у якому запевнив журналістку, що причиною розлучення стала саме зрада Олени. Продюсерка на цю заяву відреагувала дуже гостро і попросила Олександра забути її назавжди, і взагалі ніколи не пригадувати у розмовах з пресою. Варто відмітити, що усі ці роки вони перебували в дуже холодних відносинах.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.