Нова зірка “ТСН” Наталія Островська розповіла про своє ставлення до власного шлюбу: “Не поважаю чоловіка”

Наталія Островська розповіла деякі деталі особистого життя, які можуть не на жарт здивувати.

Наталія Островська — нове відкриття програми новин “ТСН” на телеканалі “1+1”. Тележурналістка одразу зарекомендувала себе як професійна кореспондентка та подаюча надії ведуча. Зараз вона звикає до нового робочого місця та намагається довести, що свою позицію отримала за навички та талант.

Наталія Островська
Наталія Островська

Звісно ж з кожним днем росте і її популярність. Дівчина стала активно вести свій блог та знайомитися з глядачами.

Наталія Островська не поважає чоловіка?

Нещодавно на особистій сторінці телеведучої в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона розповіла, що річниця її шлюбу з коханим приходиться на його день народження. Саме тому оточуючі Наталі намагаються довести їй, що вона не поважає свого чоловіка, адже його свято зробила спільним.

Але Наталя з цією думкою не згодна. Вона наполягає, що таким чином навпаки полегшила життя і своєму чоловіку, і собі. Мовляв, вона не змушує свого чоловіка дарувати подарунок на річницю, а таким чином він не забуде дату їхнього весілля.

Так чи інакше, Островській краще знати, чи поважає вона власного чоловіка.

Нагадуємо, що не так давно стало відомо, що Наталя Островська буде вести нічні ефіри. Поява нової телеведучої ніяк не змінить склад колективу “ТСН”. Соломія Вітвіцька повідомила, що це ніяк не пов’язано зі звільненням однієї з  зірок. Натомість Наталія вже обіцяє розповісти новим підписникам про те, як вона прийшла до своєї посади, і через що їй довелося пройти на шляху до мрії.

Схожі статті