“Не ганьбися, Настя”: звільнена з театру Анастасія Волочкова зрадила балету і розпочала кар’єру співачки

Анастасія Волочкова вирішила заробляти за допомогою інших талантів. Усі деталі в статті.

Анастасія Волочкова прославилася, будучи примою Великого театру. Зараз зірка давно не виступає на сцені культурного закладу, але активно танцює на інших майданчиках.

Анастасія Волочкова — співачка

Нещодавно зірка повідомила шанувальникам, що вирішила спробувати себе в новому амплуа і записала музичний альбом “Всесвіт”. Нещодавно відбулася його презентація, поєднана з виходом кліпу. Напередодні важливої ​​події Анастасія проводила час на репетиціях. Фрагмент однієї з них вона навіть опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Скріншот публікації Анастасії Волочкової з записом репетиції

На жаль, користувачі соціальної мережі не оцінили старання блондинки.

Скріншот коментарів під публікацією Анастасії Волочкової

Сподіваємося, що користувачі не поспішатимуть з висновками та дадуть Анастасії шанс проявити себе.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова заявила, що Великий театр повинен їй 200 мільйонів рублів. За словами колишньої балерини, вона не отримала ні копійки з 1998 року, хоча за документами відділу кадрів рахується провідним майстром сцени.

З ініціативи Волочкової в Великому театрі була проведена прокурорська перевірка, яка виявила не тільки факт її працевлаштування, а й численні порушення. Волочкова наполягає, що її звільнили незаконно в 2003 році, причиною вона називає розрив відносин з багатою, впливовою людиною. До речі, тоді офіційною причиною звільнення назвали зайву вагу – нібито партнерам було важко піднімати жінку під час виступу. Але екс-балерина бачить в цьому слід скривдженого чоловіка, який міг натиснути на важелі і скористатися зв’язками.

Схожі статті