Як живе Максим Неліпа, Ольга Герасим’юк та інші телезірки 2000-х, про яких згадують лише найвідданіші фанати

Вони були кумирами мільйонів і стояли у витоків становлення українського телебачення. Де зараз наші улюбленці публіки?

“Без табу”, “Програй мільйон”, “Територія А” – всі ці програми мали шалену популярність в Україні у першому десятиріччі 2000-х. Ведучі проектів стали новим відкриттям на телебаченні: емоційні, креативні та яскраві – народна любов була у кишені. Та згодом, популярність зійшла на “ні і перед колишніми зірками постали непрості виклики.

Ольга Герасим’юк

“Без табу” вважається одним з найбільш успішних шоу. Рейтинговим було воно цілих 10 років.

Ольга Герасим’юк

Після закриття шоу Ользі довелося перекваліфікуватися у продюсерку. У 2020 році жінка стала головою Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Ольга Герасим’юк наші дні

Данило Яневський

Вже і не знайти кадри капітал-шоу “Перший мільйон”, яке виходило у 2000 році. Обличчям проекту став інтелігент Данило Яневський. Історик за освітою і журналіст за покликанням, він досі є цікавою постаттю для медіа. Крім цього Данило викладає у ВНЗ і публікує монографії.

Данило Яневський

Анжеліка Рудницька

Мало хто пам’ятає, але “Територія А” – це мистецький проект, а не просто хіт-парад. Його вела ефектна і талановита Анжеліка Рудницька. “Територія” вже не шоу, а мистецька агенція. В останні роки під її егідою проводяться культурні і благодійні заходи.

Анжеліка Рудницька

Максим Неліпа

Шоумен і ведучий шоу “Програй мільйон” і “Хто там?” був тривалий час без проектів. Зараз він повернувся на телебачення і грає у колективі “Дизель Шоу”.

Максим Неліпа
Максим Неліпа

 

Схожі статті