Колишня дружина Дзідзьо Slavia після публічного розлучення перестає бути колишньою: “Все має бути на папері”

Прихильники української співачки Slavia не вірять, що її розлучення з Дзідзьо було справжнім. В мережі вважають, що пара обманює публіку.

Навесні 2021-го Михайло і Ярослава Хома заявили про розлучення після 20 років стосунків. DZIDZIO особливо коментувати нічого не став, лише узагальнено сказавши, що у шлюбі виникли проблеми, які вони не змогли вирішити. А ось Slavia дала безліч інтерв’ю, де розкрила завісу сімейного життя з артистом.

Після того, як жінка публічно заявила, що Дзідзьо у неї не вірив як у співачку, навмисно доволі довгий час не виводив її у світ та не спростовував чутки про роман з Цибульською, вони дали фанатам привід думати, що зійшлися.

DZIDZIO та його колишня дружина Slavia
DZIDZIO та його колишня дружина Slavia

Так, нещодавно Михайло повідомив про придбання квартири неподалік від Києва, незабаром після чого Ярослава засвітилася саме там на відпочинку. Дехто вважає, що житло просто дісталося дружині співака після розділу майна, інші сподіваються, що пара помирилася, але більшість людей впевнені, що розлучення з самого початку було обманом заради піару.

DZIDZIO
Ярослава і Михайло Хома

Коментувати ситуацію зірки не поспішають, хоча на зв’язок з прихильниками вони виходять. На цей раз в Інстаграмі Slavia повідомила, що займається “паперовими” справами з поміткою свого місцезнаходження у студії Дзідзьо:

“Все має бути на папері, а не усно, тому збираємо всі дані режисерів, операторів, саунд-продюсерів, з якими я працювала всі ці роки…”, – написала жінка.

Скріншот з Інстаграму Славії
Скріншот з Інстаграму Славії

За кадром вона сказала наступне:

“Я сьогодні пів дня в офісі. Вже темніє, а я ще тут. Купа документів, права на пісні, на кліпи, все це робити, дзвонити, підписувати. Ох…”.

Схоже, бюрократія захопила вже і шоу-бізнес.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.