Наталія Могилевська раптово представила публіці сонячну дитину: “Я — мама особливого хлопчика”

Наталія Могилевська показала сонячну дитину і розповіла те, що про неї не знали.

Наталя Могилевська завоювала любов аудиторії не тільки своїм вокальним талантом, але й добрим серцем. Співачка постійно бере участь у різноманітних благодійних проєктах та займається просвітницькою діяльністю. Останні десятиліття стали вирішальними для сонячних дітей та дітей з аутизмом. Якщо раніше суспільство не приймало своїх особливих членів, то зараз завдяки діяльності публічних персон, які розповідають про них, ставлення до них стає зовсім іншим. Таким, яким і має бути.

Я — мама особливої дитини

Нещодавно на особистій сторінці Наталі Могилевської в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій співачка постала поруч з сонячними дітьми. Фотосесія була проведена для знаменитостей у межах благодійної акції.

До Наталі також приєднався Андре Тан та Жан Беленюк. Сенс акції — розпродати одяг з принтом, який був створений саме сонячними дітьми.

Також у честь події Могилевська розповіла, що вона розробляє проєкт з адаптації особливих дітей у її вокальній школі. Ні для кого не секрет, що сонячні діти особливо полюбляють творчість: малювати, танцювати і співати.

Під публікацією зібралася велика кількість мам таких дітей, які виражали свою повагу до співачки та надію, що стан речей та ставлення до їхніх нащадків буде набагато кращим, ніж раніше. Варто відмітити, що практика західних країн доводить, що сонячні діти можуть стати повноцінними членами суспільства і виконувати у ньому свою роль.

Скріншот сторінки Наталі Могилевської

В Україні також є прекрасні приклади адаптації особливих людей. Вони працюють у різноманітних сферах і навіть добре проявляють себе у секторі сервісу.

Схожі статті