Юлія “Зайка” Бельченко розповіла усю правду про те, що з нею відбувається: “Потрапила в аварію”

Юлія Бельченко відповіла на плітки стосовно автомобільної аварії.

Після участі у головному романтичному шоу України “Холостяк” його фіналістка Юлія Бельченко стала справжньою зіркою. І тепер вона страждає від стандартних проблем знаменитостей. Наприклад, нічим не обґрунтовані плітки навколо її особистості. Однак, вона вирішила в цей раз не інтригувати користувачів і одразу ж розвіяти деякі чутки.

Радість недоброзичливцям

Так, одна з підписниць запитала в Юлі Зайки, чи правда, що вона потрапила в аварію. І виразила надію, що це є брехнею. Юлія відповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що ні в яку автомобільну аварію вона не потрапляла.

Скріншот сторінки Юлі Бельченко

“Усе зі мною добре. Я жива і здорова. Ні в які аварії я не потрапляла. Інакше усі, хто мене сильно не любить, зрадіють. А я не можу такого допустити”, — зазначила Зайка.

До речі, під час зйомки цього відео Юлія виглядала просто неймовірно. Для ділової зустрічі вона обрала кремовий брючний костюм. А макіяж доповнила кораловою помадою, яка надзвичайно личить молодій красуні. У цей момент Юлія знаходилася у київському ресторані і, певно, очікувала на свогосу бесідника.

Нагадуємо, що не так давно Зайка потрапила у скандал разом з відомим українським телеведучим Богданом Юсупчиком. Справа в тому, що зірки вирішили створити грандіозну рекламу для весільного майданчику і розіграли своїх підписників фейковим торжеством. Весілля знаменитостей справило неабияке враження на аудиторію, яка дуже розгнівалася, коли зрозуміла, що її обманули.

Богдан Юсипчук та Юля Зайка
Богдан Юсипчук та Юля Зайка

Варто відмітити, що самі учасники маркетингового ходу не вбачають ніякої проблеми.

Схожі статті