Неля Шовкопляс показала брата, з яким провела студентські роки: “Завжди було весело”. Де зараз чоловік?

Неля Шовкопляс - ефектна ведуча, яка так мало про себе розповідає. Нещодавно стало відомо, що вона знайшла свого брата.

Неля Шовкопляс. Її сміливо можна назвати найпрацьовитішою зіркою, адже вона доклала максимум зусиль для того, щоб перекваліфікуватися з менеджерки у телеведучу. Артистка підкорила фанатів харизмою та нескінченним позитивом, який транслює через екрани телевізорів.

Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв
Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв

Співведуча Єгора Гордєєва потрохи відкривається для своїх прихильників. Завдяки соціальним мережам ми дізналися, що реалізувати себе знаменитість змогла не лише у кар’єрі, а й у материнстві. Шовкопляс – заміжня, але лише цього року фанати дізналися, що у неї є ще одна рідна людина.

На фотокартці – білявий хлопець, якого артистка називає братом. Щоправда, студентським. Тим не менш, друз чимось віддалено схожі один на одного, що можна й дійсно подумати про їхнє рідство.

Неля Шовкопляс

Чоловіка поруч з Нелею звати Максимом й він навчався з нею на економічному факультеті. За словами Шовкопляс, разом вони пережили 5 років навчання та 10 сесій. Знаменитість забігалася  забула привітати його з Днем народження, яке було вчора, 19 серпня.

Неля Шовкопляс

Про свій промах ведуча розповіла по дорозі на роботу.

“В мене тут 5-та ранку почалася з такого факапу”, – пише артистка.

Неля згадала, що саме завдяки своєму другу Максиму, вона поступила на економічний. Втім, свого давнього товариша зірка вже давно не бачила. Прямо у сторіз, під час привітань артистка запропонувала влаштувати зустріч випускників та нарешті потеревенити за одним столом.

Схожі статті