“Не вільна”: Леся Нікітюк пояснила, що не зав’язує стосунки з іншими, тому що не самотня. Скоро весілля?

Леся Нікітюк заінтригувала мережу порцією нового контенту.

Леся Нікітюк — найбажаніша наречена в Україні. І хоча їй довго не вдається вийти заміж, охочуючих взяти на себе цю відповідальність багато. Знаменитість не раз розповідала, що не тільки шанувальники занепокоєні її статусом холостячки, але і її близькі родичі. Мовляв, тиснуть на неї через те, що вона незаміжня. Останнім часом зірка жартує на додачу, що родина вже не вірить у те, що Леся відіграє весілля.

Є коханий

Не так давно Леся Нікітюк опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі жартівливий відеоролик, у зйомках якого прийняли участь імовірні товариші та супутниця телеведучої.

У сцунці зірка намагалася пояснити чоловікам, що в неї є хлопець, і інші їй не потрібні.

Але, як то кажуть, у кожному жарті є доля правди. Не так давно Леся Нікітюк проговорилася під час розмови з Олею Поляковою, що в неї є супутник життя. І хоча зірка не відкриває особистості таємничого коханого, вони разом вже 2 роки, що наштовхує на думку, що у них усе серйозно.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Нагадуємо, що не так давно Леся Іванівна Нікітюк розповідала журналістам про те, що знаходиться у тривалих стосунках зі своїм сусідом. Мовляв, познайомилися, коли він заходив позичити сіль. Пара навіть збиралася одружитися, але з невідомих причин плани зруйнувалися, а Леся Нікітюк залишилася без обранця. Зірка досі не відкриває причини розриву з чоловіком, як і його особистості. Деякі фанати мають теорію, що його взагалі ніколи не існувало, але це усього лиш домисли. Цілком можливо, що дуже скоро ми зможемо порадуватися за Лесю, яка стане нареченою.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.