Ксенія Мішина показала, хто її цілує після розставання з Еллертом: молодий та перспективний кароокий красень

Відома українська акторка і перша холостячка країни Ксенія Мішина показала, хто цілує її після розставання з Олександром Еллертом.

Серця Ксюші і Саші поєднав романтичний проєкт “Холостячка”, де вона була головною героїнею, а він в числі інших учасників боровся за її увагу. У фіналі Мішина прийняла каблучку від Еллерта, незабаром після чого вони з’їхалися, хоча багато глядачів до останнього вважали, що переможець реаліті – не пара акторці. Проте, закохані день за днем ​​демонстрували ідилію у стосунках, разом подорожували, ділилися все новими і новими спільними фото.

Ксенія і Олександр навіть не соромилися публічно говорити про майбутніх дітей – вони мріяли про близнюків. Тому новина про їхнє розставання стала для шанувальників громом серед ясного неба. Судячи з того, що повідомила про це Мішина, вона ж і була ініціатором розриву, проте пояснювати, в чому конкретно Еллерт завинив, зірка не стала.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

Від проблем в особистому житті екс-холостячка відволікається на роботі. Нещодавно завершилися зйомки шоу “Україна має талант”, де Ксенія стала суддею разом з шоуменом Сергієм Притулою та хореографом Євгеном Котом. Але ще знаменитості допомагає склеїти розбите серце її єдиний син Платон.

Так, у себе в Інстаграмі Мішина опублікувала зворушливі кадри зі спадкоємцем, на яких вона сидить в машині, а він через відчинені двері авто спочатку хизується морозивом, після чого цілує маму в щоку.

Син Ксенії Мішиної
Син Ксенії Мішиної
Син Ксенії Мішиної
Син Ксенії Мішиної

Особистість тата дитини Ксенія не розкриває, однак стверджує, що той чоловік заподіяв їй багато болю – як морального, так і фізичного. Після декількох років байдужості батька по відношенню до сина Мішина позбавила його батьківських прав.

Схожі статті