Тіна Кароль легендарно зганьбилася перед українцями: поп-діва допустила серйозну помилку у День незалежності

Тіна Кароль допустила помилку, на яку одразу ж звернули увагу фанати зірки.

24 серпня українці святкують важливе свято — День незалежності України. У зв’язку з цим усі знаменитості намагаються якомога яскравіше та душевніше привітати глядачів та виразити власні почуття до Батьківщини. Звісно, Тіна Кароль, яка є кумиром мільйонів українців не стала виключенням і одна з перших опублікувала текст з привітаннями на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Помилка поп-діви

Так, 24 серпня у мікроблогу поп-діви з’явилася публікація з текстом, який був присвячений державному святу. Однак, уважні користувачі мережі одразу ж знайшли помилку у дописі до викладеної фотографії.

Тіна Кароль привітала Україну з днем народження, коли як День незалежності абсолютно не підходить під це поняття. Саме це і намагаються донести до поп-діви її вірні фанати.

Скріншот коментарів під публікацією Тіни Кароль

Варто відмітити, що деякі почали жартувати, що менеджерці Олі, яка займається введенням сторінки поп-діви перепаде на горіхи за подібний промах.

Примітно і те, що на відміну від своїх колег поп-діва опублікувала особисті світлини, які були зроблені на персональній фотосесії, і ніяк не стосуються державного свята. Більш того, за коротким привітанням послідувало запрошення приєднатися до концертів, і таким чином, публікація присвячена Дню незалежності більше схожа на рекламний контент.

Однак, деякі знаменитості допустили таку ж саму похибку у привітаннях, що і Тіна. Тож цілком можливо, що її менеджерка не постраждає.

Схожі статті