День незалежності 2021: як Юрій Горбунов, Настя Каменських, Влад Яма та інші зірки привітали рідну країну?

Українські знаменитості вітають Україну з Днем незалежності. Які слова обрали зірки та що приготували для українців?

День незалежності України — велике свято для багатьох її громадян. У цей день увага особливо прикута до знаменитостей, які не можуть проігнорувати цю особливо дату і майже зобов’язані публічно її привітати. Адже за ними уважно пильнують не тільки шанувальники, але й прискіплива преса. Тож як Україну привітали українські зірки?

Юрій Горбунов

У стрічці Юрія Горбунова посеред фотографії, які присвячені його новонародженому сину з’явилося відео, що було змонтовано спеціально до Дня незалежності.

Підписники популярного телеведучого дуже тепло сприйняли його привітання, які відрізняються від публікацій його колег особливо душевністю та проведеною роботою.

Настя Каменських

Настя Каменських привітала українців у своєму репертуарі. Одягнувши тугий корсет вона підняла догори український прапор і сфотографувалася на фоні сотень глядачів.

У дописі до патріотичної фотографії вона, як і Тіна Кароль  привітала Україну не з Днем незалежності, з Днем народження. Ми впевнені, що шанувальники високо оцінили стильний підхід Насті до справи.

Влад Яма

Влад Яма, на відміну від  зіркових колег, обмежився лише сторіз. До того ж і текст, який був написаний у публікації був не надто довгим. Цілком можливо, що хореограф приділити більше часу привітанням до кінця цього дня і не розчарує своїх фанатів.

Скріншоти сторінки Влада Ями

До привітань також долучилися Тіна Кароль, яка запросила глядачів на святкові концерти, Олег Винник, який пообіцяв виконати для фанатів їхні улюблені хіти. А Ектор Хіменес-Браво написав справжній твір, у спробах виразити свою любов до України.

Схожі статті