“Швидка допомога, адреналін…”: життя Влада Ями у небезпеці, а здоров’ям хореографа займаються лікарі

Життя Влада Яма опинилося в небезпеці. Що сталося з хореографом?

Ще вчора нічого не передвіщувало біди, а сьогодні з’явилася новина, що Владу Ямі була необхідна термінова допомога лікарів.

Все почалося з зустрічі з другом, з яким Влад не бачився протягом 20 років. Хореограф був неабияк радий посидіти з ними разом у ресторані, про що він розповів у своєму мікроблогу. Влад засидівся до глибокої ночі і пізно ліг спати.

Набряк Квінке

Однак, вже через годину він прокинувся через те, що йому давило на очі. Спочатку хореограф хотів самостійно дістатися до лікарні, щоб нікого не будити, але потім зрозумів, що йому гіршає і він не сяде за кермо.

Скиньте сторінки Влада Ями

Владу Ямі викликали швидку, яка одразу ж зробила укол адреналіну та антигістамінних препаратів. З’ясувалося, що це третій раз у житті знаменитості стається набряк Квінке, який насправді може коштувати життя.

Згодом з’ясувалося, звідки у танцюриста з’явилася алергічна реакція. У ресторані, де вечеряв хореограф у меню була вказана страва з додаванням карамелі, але натомість, туди додали меду. А Влад Яма має алергію на мед. Представники ресторану вже зв’язалися з хореографом і принесли свої вибачення.

Чоловік дуже засмутився не тільки через безвідповідальність працівників закладу, але й через те, що він вже за годину мав приїхати на зйомки. Судячи з того, що Влад з’явився у ранковому шоу без запізнень, він працював прямо під дією адреналіну та антигістамінніних препаратів. Мужності чоловіка можна лише позаздрити, адже в такому стані не кожен здатен навіть стояти на ногах. Тим паче у свято.

Схожі статті