Кузьма Скрябін виступив на концерті до Дня Незалежності: нанотехнології оживили співака – як це виглядало

Кузьма Скрябін став для багатьох символом Незалежної України. Його не очікували побачити на головному концерті 24 серпня.

Андрій Кузьменко. Лише недавно його близькі влаштовували вечір пам’яті у день народження артиста. А організатори великого концерту до Дня Незалежності України на стадіоні “Олімпійський” буквально оживили співака. Як це вийшло – читайте далі.

Кузьма Скрябін з донькою Марією-Барбарою
Кузьма Скрябін з донькою Марією-Барбарою

Відтворити образ Кузьми допомогли нанотехнології. Нейромережа зробила відео, у якому Андрій рухається та співає. Акомпанували йому учасники його ж гурту.

Відтворили образ Кузьми Скрябіна

Дійсно виглядає дуже вражаюче. Лунала знаменита композиція “Кораблі”. Кузьму представили на білому фоні у простій сорочці. Відеоряд точно передав міміку співака, а скінчився “виступ” тим, що з останніми секундами пісні, Андрій поступово почав розчинятися серед цифр та пікселів. Стадіон не стримувався та підспівував артисту.

Сам же перформанс був наповнений містикою. Глядачі помітили, що під час концерту над стадіоном літали дрони, які знімали публіку. Втім, у момент, коли зі сцени грав трек і відео з Андрієм, техніка обрушилася на фан-зону.

Публікація глядача

Організатори ж не коментували цей випадок.

Нагадаємо, що Андрія Кузьменка не стало у 2015 році. Він не повернувся з концерту до дому, адже о 4-й ранку на його шляху трапився молоковоз. Від зіткнення авто постраждав співак, який був за кермом. Врятувати не вдалося. На прощання з артистом зібралася феноменальна кількість прихильників та всіх небайдужих.

 

Схожі статті