Старший син Каті Осадчої зворушливо привітав Юрія Горбунова з Днем народження: гості замилувалися до сліз

Катя Осадча виходила заміж та вже мала дорослого сина. Вперше теледіва показала, як насправді ставиться юнак до свого вітчима.

Союз Юрія Горбунова і Катерини Осадчої замилував всіх прихильників пари. Знаменитості не приховують, що в їх домі царює кохання та злагода. Втім, у нову родину жінка прийшла вже не сама, а з сином. Хлопець був підлітком на момент другого весілля мами.

Катя Осадча з синами

Телеведуча завжди наголошувала на тому, що в Іллі, так звати її старшу дитину, з Юрієм завжди були добрі відносини. Хлопці навіть залишалися вдвох, коли матір сімейства їхала у відрядження по роботі.

Своє справжнє ставлення юнак продемонстрував на святкуванні Дня народження Горбунова. 51-річний шоумен вирішив зібрати друзів 25 числа, адже його щаслива дата співпала з 30-ю річницею Незалежності України.

Перед усіма гостями Ілля вирішив привітати вітчима піснею. Підрослий син Каті заграв на гітарі. Виконав кілька популярних жартівливих пісень, а згодом заспівав дуетом з самою Настею Каменських.

Син Каті Осадчої

Гості захопливо аплодували хлопцю, а мама неймовірно пишалася моментом. У Юрія посмішка не сходила з обличчя від такого музичного подарунка.

Юрій Горбунов

Просльозилася навіть і Настя Каменських, яка вирішила скласти компанію Іллі.

Син Каті Осадчої

Так, як старший син Катерини веде непублічне життя, його участь у сторіз матері обмежилася виступом на честь свого вітчима.

Відомо, що юнак постійно не проживає з родиною Осадчої. З рідним батьком його спілкування не обмежувалося. Та як ставиться до колишнього сама Катя – не відомо.

Схожі статті