Юрій Горбунов вперше розповів, як вони з Катею Осадчою дізналися про третю вагітність: “На новорічні свята”

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов розповів, як вони з Катериною Осадчою дізналися, що вона вагітна втретє.

Зовсім недавно в родині Юрія Горбунова і Каті Осадчої сталося поповнення. У пари народився ще один хлопчик, ім’я якого вони поки тримають в секреті. Тепер у їхнього старшого спільного сина Івана є молодший братик.

В інтерв’ю для журналу Теленеделя шоумен відверто зізнався, що хоч вони з коханою малюка планували, вагітність стала повною несподіванкою. Вийшло загалом як завжди – тоді, коли цього взагалі не чекаєш:

“Ми зрозуміли, що це воно, коли на новорічні свята Катя раптом каже: “Щось я сильно стала відчувати різні запахи: і те не подобається, і це. А тут взагалі кухнею пахне”. Я: “Катя, ти що?!”. Вона: “Точно! Я сама себе не впізнаю”, – ось так подружжя і дізналося про майбутнє поповнення.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Обидва рази пологи Осадчої були партнерськими – Горбунов підтримував дружину своєю присутністю та перерізав пуповину новонародженого.

До речі, обличчя Івасика Катерина і Юрій довгий час приховували від публіки, але нарешті вони поділилися результатом фотосесії у дворі їхнього будинку, на якій щасливий тато позував з старшим сином.

Юрій Горбунов зі старшим сином від Каті Осачої Івасиком
Юрій Горбунов зі старшим сином від Каті Осачої Івасиком

За словами зірки, Іван поки не ревнує їх з мамою до брата. У його друга в дитячому садочку є молодша сестра, що телеведучі ставлять дитині в приклад. Горбунов вважає, що в майбутньому без ревнощів не обійдеться, тому вони з Осадчою заздалегідь прочитали літературу на цю тему.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з сином
Катя Осадча і Юрій Горбунов з сином

Хрещеним батьком Івасика став український реп-виконавець і продюсер Потап, а хто хреститиме молодшенького – поки невідомо.

Схожі статті