Оксана Марченко страждає від докорів сумління: як зірка вчинила з рідним сином, що тепер почувається винною?

Оксана Марченко зізналася, чому почувається винною перед сином. Усі деталі в статті.

27 серпня святкує день народження син відомої української телеведучої, зірки “Україна має талант” та “X-Фактору” Оксани Марченко. Богдан є первістком знаменитості і пасинком українського політика, бізнесмена і юриста Віктора Ведмедчука.

Докори сумління Оксани Марченко

Нещодавно телеведуча опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ніжні привітання для сина, у яких встигла і сповідатися, і пожартувати.

Так, Оксана зізналася, що відчуває докори сумління перед сином, тому що не приділяла йому достатньо уваги через розвиток власної телевізійної кар’єри. Зірка також розповіла, як виховувала сина, чого від нього чекала, і як сильно вона його любить. Не забула знаменитість пригадати і єдиного онука.

Інша частина привітань була присвячена новому статусу Богдана Марченко, адже хлопець став татусем. У родині спадкоємця Медведчуків народився первісток на ім’я Віктор. Невістка Оксани приховувала факт вагітності аж до самих прологів.

До публікації було прикріплено дві фотографії: на першій Оксана постала поруч з дорослим сином, а на другій Богдан цілував свого малюка.

Нагадуємо, що у 2021 році Оксана Марченко заслужено стала головною паломницею України. Знаменитість зайнялася просвітницькою діяльністю та створила авторський фільм на тему християнства. У стрічці вона наносить візити у різноманітні храми та церкви і спілкуються з духовниками. Фільм привернув увагу та отримав позитивні відгуки від українського глядача.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.