Влад Яма вперше показався на публіці з крихітним синочком на руках: у Леона з’явився рідний братик?

Влад Яма зворушив фанатів фотографією з малюком та пояснив її походження.

Довгий час Влад Яма приховував факт народження первістка  Леона. Саме тому шанувальники хореографа не мали можливості насолодитися світлинами зірки разом з крихітним первістком, і дізналися про існування Леона Ями, коли той вже трохи підріс.

Секрет Влада Ями

Під час зйомок ігрового шоу Нового каналу “Хто зверху?”, Де хлопці та дівчата намагаються вгадати ті чи інші факти один про одного, чоловічій команді дісталося питання про партнерські пологи.

Чоловіки взялися за обговорення, під час якого, власне, Влад Яма і “проколовся”, видавши свій секрет.

“Я не був на пологах, ми разом з дружиною вирішили, що я буду чекати за дверима. Мені здається, більшість жінок не підтримують партнерські пологи”, розповів тоді Влад.

Варто відмітити, що журналісти підозрювали пару у поповненні, але Влад навідріз заперечував плітки, які обговорювали в пресі.

“Те, що було написано і передруковано багатьма ресурсами – показник непрофесіоналізму журналістів, які видали неперевірену і неправдиву інформацію”, – сказав тоді Влад.

Однак, згодом з’ясувалася, що інформація була таки правдивою.

Влад Яма з крихітним Леоном

Після того, як Леон Яма став публічною людиною, його зірковий батько має можливість ділитися з підписниками архівними фотографіями. Так, нещодавно на особистій сторінці Влада в соціальній мережі Instagram з’явилася світлина, на який хореограф постав з крихвтнии Леоном на руках. Хлопчику на той час було не більше піврочку.

Скріншот сторінки Влада Ями

Знаменитість вказав, що фотографія була зроблена 2016-му році. Саме того року Леон і з’явився на світ.

Схожі статті