Олег Винник заінтригував мережу втечею до своєї вовчиці: поки Таюне з вагітним животом, співак встигає все

Олег Винник заінтригував мережу новим фото. Підписники мають свої версії щодо походження знімку.

Олег Винник не є затятим користувачем соціальних мереж, але щоб завжди бути на зв’язку зі своїми вовчицями йому доводиться постійно поповнити власний мікроблог новим контентом.

Куди побіг Олег Винник?

Нещодавно на особистій сторінці Олега Винника в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на якій співак був зображений у русі. Так, на кадрі Олег кудись біжить.

У цей момент виконавець був одягнутий у білу сорочку, шкіряну куртку джинси та кросівки. Розкішне волосся Винника як завжди було укладено та та дуже блискучим. Співак пояснив у описі, що біжить тому, що потрібно все встигнути. Однак, шанувальники мають власну версію походження фотографії.

Скріншот коментарів під публікацією Олега Винника

Мовляв, виконавець поспішає до своєї вовчиці. А як відомо, єдина претендентка на її місце — це розкішна бек-вокалістка співака Квітка Таюне.

Нагадуємо, що декілька днів тому в мережі з’явилася фотографія, яка спричинила чутки про вагітність зірки. Справа в тому, що вокалістка раптово зникла зі сцени і з’являється з Винником дуже рідко. А в День незалежності Таїсія потрапила під об’єктив з доволі солідним животиком, який не змогла прикрити навіть вільна сукня.

Якщо підлегла та таємна дружина Олега Винника дійсно вагітна, то наврядче преса отримала офіційне підтвердження майбутнього поповнення від зірок. Втім, від вірних шанувальників все одно нічого не приховаєш. Нагадуємо, що фанати вважають, що у пари підростає спільний син Юліан, який зараз знаходиться у Німеччині. Олег Винник був помічений у компанії хлопця декілька разів на відпочинку.

Схожі статті