Вагітна Настя Каменських повідомила про довгоочікувану та радісну подію в родині: “Сильно виснажує”

Що саме відбувається у родині Насті Каменських та Потапа?

Останнім часом Настя Каменських не знаходиться вдома. Співачка нарешті змогла відправитися у концертний тур і виступити у різноманітних куточках України. Звісно, гастролі зірки поки що не закінчені, але вона мала змогу повернутися до коханого чоловіка та провести з ним час. Цього Настя чекала дуже довго. Каменських навіть якось розплакалася на камеру.

Довгоочікувана подія

Про те, що Настя Каменських повернулася додому вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Щоправда відпустка тривала всього один день. Але навіть цього було достатньо, щоб вона прийшла до тями.

Скріншоти сторінки Насті Каменських

“Намагаюся відновитися від усіх наших гастролей. Тому що концерти — це дуже прекрасно, але сильно виснажує, садить імунітет. І вчора в мене був один єдиний вихідний, який ми витратили на перегляд серіалу”, — розповіла зірка.

Варто відмітити, що останнім часом співачку підозрюють у вагітності. Артистка набрала багато зайвої ваги і форми віддалено нагадують цікаве положення. Однак, офіційного підтвердження стану зірки немає.

Нагадуємо, що не так давно Олексій Потапенко давав інтерв’ю, у якому зізнався, що мріє про велику родину. Мовляв, вони з Настею бажали б мати 4-5 нащадків. Наразі Потап є батьком сина Андрія від попереднього шлюбу з креативним продюсером власного лейблу Іриною Горовою.

Настя Каменських та її зірковий чоловік наразі ніяк не коментують відсутність дітей і наполягають на тому, що хочуть стати батьками. Хтозна, можливо через піврреу шанувальники пари таки отримають приємні новини.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.