Ольга Сумська потрапила до лікарні під час гастролей: акторка не приховує численних проблем зі здоров’ям

Ольга Сумська розповіла про те, що з нею та її здоров'ям відбувається зараз.

Ольга Сумська завжди щиро спілкується зі своїми підписниками, і якщо у родині щось стається, вона одразу ж ділиться емоціями. Тому шанувальників акторки насправді важко здивувати. Втім, погані новини завжди сприймаються важче, ніж хороші. Так, нещодавно знаменитість повідомила, що вона завітала у лікарню, де провела багато часу.

Що Ольга Сумська робила в лікарні?

Справа в тому, що зірка вже давно планувала попасти на обстеження. У перерві між гастролями Ольга Сумська нанесла візит в одну з приватних клінік та обстежила абсолютно усі органи.

Звісно, результат виявився не надто хорошим. Сумська зізналася, що є проблеми, які вимагають уваги та лікування.

Однак, це її не здивувало, адже з образом життя та шаленими навантаженнями усе могло бути набагато гірше. Судячи з усього, до клініки вона завітала сама, без чоловіка та доньки. Чи турбувало її щось до цього вона також не повідомила.

Ольга Сумська з донькою Анною
Ольга Сумська з донькою Анною

Нагадуємо, що декілька місяців тому Ольга Сумська вийшла заміж втретє. Однак, чоловік в неї залишився той самий. Справа в тому, що акторка була не задоволена весіллям, яке було в неї колись, адже тоді в неї не вистачало грошей на всі свої побажання. Особливо акторку засмучував той факт, що вона не змогла продавати бажану весільну сукню.

Тому у річницю стосунків з Віталієм Борисюком вона зіграла справжнє весілля з обміном обітницями, щоб втілити своє бажання у життя. Аудиторія сприйняла витівку Ольги Сумської дуже тепло, адже усі ми сумуємо через те, що колись не змогли зробити того, що хочеться.

Схожі статті